Táncoslányaink a sztriptíz rúd körül Táncoslányaink a sztriptíz rúd körül
Szexi táncos lányok a klubban Szexi táncos lányok a klubban
Sztriptíz táncosunk a klubban Sztriptíz táncosunk a klubban
Cuki táncos lányok a klubban Cuki táncos lányok a klubban
Sztriptíz táncosaink mindent megmutatnak Sztriptíz táncosaink mindent megmutatnak

Rólunk

További információk a Klubról

A Mambo Cafe Strip Bar Budapest egyik legszebb helyén a Belvárostól mindössze 5 perc sétára az Erzsébet hídon keresztül a Hegyalja út elején a Citadella lábánál található.

Látogass el hozzánk, ha gyönyörű táncoslányok társaságában hangulatos barátságos környezetben gondtalanul szeretnél felejthetetlen órákat eltölteni.

Szeretettel várunk Budapest legrégebbi, legnépszerűbb strip clubjában.

Két szinten, tágas vendégtérrel, két színpaddal, hangulatos, egyedi fényekkel, VIP teremmel, külön tánctérrel biztosítjuk a felejthetetlen szórakozásodat, ahol önfeledten bulizhatsz elbűvölő táncoslányaink társaságában.

Mambo Cafe Bar bejárata az Sánc utcáról

Fokozd a hangulatod a mixerünk által készített hűsítő koktéljainkkal, italainkal amelyeket a nyitott teraszunkon, szabad ég alatt is elfogyaszthatsz.

Légy részese a valódi strip club és night club hangulatnak, folyamatos rúdtánccal, sztriptízzel, privát táncokkal és tematikus showműsorokkal.

Foglalj asztalt telefonon, vagy a Kapcsolat oldalunkon található űrlap segítségével.

A Mambo klub biztonságos szórakozást nyújt, ingyenes belépéssel, nálunk nincsenek trükkök; a számlára szigorúan az itallap árai alapján a ténylegesen elfogyasztott italok kerülnek felszámolásra.

Ne habozz, gyere és látogass el a Mambo Cafe Strip Bar-ba, Budapest elsőrangú szórakozóhelyére és sztriptíz klubjába, várunk szeretettel a hét minden napján.

Belépés díjtalan

Nyitvatartás*:
21:00 – 5:00

Asztalfoglalás:
+36/20-257-5144

A Klub-ban Elfogadott Bankkártyák

*Minden nap, kivéve Vasárnap

Táncos lány a színpadon táncol Sztriptíz táncos lányok a bárpultnál tangában Táncos lányok önbizalmat árasztva elegánsan pózolnak